Yrityksemme arvot

Ihmiset

Kaarron Rakennus Oy:n työntekijöitä

Meille tärkeintä on tehdä työtä ilolla ja ystävällisyydellä asiakkaitamme kuunnellen. Suunnittelemme ja toteutamme kohteemme aina asiakaslähtöisesti ja ajatuksenamme on rakentaa ihmisille laadukkaita ja toimivia koteja.

Ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta on yrityksemme sydän. Arvostamme työntekijää ja pyrimme varmistamaan työntekijöillemme mahdollisimman miellyttävät työskentely olosuhteet.

Turvallisuus

työturvallisuus

Toimintamme perustuu ”nolla tapaturmaa” -ajatukseen. Jokaisen työmaillamme ja toimistoissamme työskentelevän pitää päästä työstä terveenä kotiin, jokaisena päivänä.

Työturvallisuusperiaatteemme on että Kaarron Rakennus Oy tähtää alueen johtavaksi yritykseksi työturvallisuudessa. Teemme jatkuvasti parannuksia päämäärämme, tapaturmattoman työpaikan, saavuttamiseksi.

Laatu

uudisrakentamisen laadunvarmistus

Yrityksemme perusarvoihin kuuluu myös että rakennamme aina kuin itselle rakentaisimme. Yrityksen laadunvarmistus perustuu ajatukseen rakentaa kerralla oikein, sekä rakentamisen laatua ohjataan yrityksen sisäisellä laatujärjestelmällä, jota päivitetään vuosittain.

Suunnittelu ja toteutus

rakennuskohteen suunnittelu

Kohteet suunnitellaan ja toteutetaan tilaajan kanssa yhdessä ennalta laadittujen suunnitelmien, budjetin ja aikataulun mukaisesti. Yrityksellemme on aikataulussa ja budjetissa pysyminen on kunnia-asia.

Uudisrakennus- ja saneerauspalveluja asiakasta varten | Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa