Yrityksemme arvot

Ihmiset

Meille tärkeintä on tehdä työtä ilolla ja ystävällisyydellä asiakkaitamme kuunnellen. Suunnittelemme ja toteutamme kohteemme aina asiakaslähtöisesti ja ajatuksenamme on rakentaa ihmisille laadukkaita ja toimivia koteja.

Ammattitoinen ja luotettava henkilökunta on yrityksemme sydän. Arvostamme työntekijää ja pyrimme varmistamaan työntekijöillemme mahdollisimman miellyttävät työskentely olosuhteet.

Turvallisuus

Toimintamme perustuu ”nolla tapaturmaa” -ajatukseen. Jokaisen työmaillamme ja toimistoissamme työskentelevän pitää päästä työstä terveenä kotiin, jokaisena päivänä.

Työturvallisuusperiaatteemme on että Kaarron Rakennus Oy tähtää alueen johtavaksi yritykseksi työturvallisuudessa. Teemme jatkuvasti parannuksia päämäärämme, tapaturmattoman työpaikan, saavuttamiseksi.

Laatu

Yrityksemme perusarvoihin kuuluu myös että rakennamme aina kuin itselle rakentaisimme. Yrityksen laadunvarmistus perustuu ajatukseen rakentaa kerralla oikein, sekä rakentamisen laatua ohjataan yrityksen sisäisellä laatujärjestelmällä jota päivitetään vuosittain.

Suunnittelu ja toteutus

Kohteet suunnitellaan ja toteutetaan tilaajan kanssa yhdessä ennalta laadittujen suunnitelmien, budjetin ja aikataulun mukaisesti. Yrityksellemme on aikataulussa ja budjetissa pysyminen on kunnia asia.

Uudisrakennus- ja saneerauspalveluja asiakasta varten | Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa